Verzenden & retourneren

 

 

Levering

Het is ons uitgangspunt uw aankoop dezelfde dag, uiterlijk de volgende dag te verzenden, behoudens overmacht uiteraard. In de meeste gevallen zullen wij hierin slagen. Voor de levering maken wij gebruik en zijn wij afhankelijk van Post NL. Wij brengen verzendkosten bij u in rekening. Bij orders hoger dan €50,- inclusief BTW nemen wij de kosten van het verzenden naar u voor onze rekening. Houdt u er rekening mee dat soms pakketten door Post NL met vertraging worden afgeleverd en daardoor wellicht te laat bij u aankomen. Hiervoor kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden. In overleg kunt u de pakketten ook komen ophalen.

Retourneren en ruilen

Volgens de wet “Kopen op afstand” heeft u na ontvangst van de artikelen recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen, binnen welke periode u ons moet melden dat u de goederen terug stuurt. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u goederen wenst te retourneren, dat u de reden aangeeft. Het terugsturen van de goederen moet dan uiterlijk 14 dagen na de melding hebben plaatsgevonden. De artikelen moeten goed verpakt en voldoende gefrankeerd teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Na ontvangst van de goederen storten wij het volledige aankoopbedrag naar u terug. Indien er iets mis is met uw bestelling, vragen wij u dit zo mogelijk per omgaande maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden. Daarna gaan we er vanuit dat we volgens de afspraak hebben geleverd. De artikelen kunt u niet-gebruikt en in ongeschonden staat, in onbeschadigde originele verpakking en voldoende gefrankeerd sturen naar:

Teckelpedia

Veldmaarschalk Montgomeryhof 41

5981 ES Panningen

Aan ons retour te leveren producten moeten behoorlijk verpakt (tenzij de aard van de zaken zich daartegen verzet) en op zodanige wijze beveiligd worden, dat zij bij normaal vervoer hun bestemming in goede staat bereiken. Wederpartij zal zich ten genoegen van ons voldoende verzekeren tegen redelijkerwijze aanwezig te achten risico’s gedurende het transport.