Sep mooie vacht

Hoe anti-jeuk probiotica onze hond Sep heeft geholpen

Lees wat voor onze hond geweldig heeft geholpen bij zijn huid- en jeukklachten

Onze teckel Sep is inmiddels bijna 5 jaar oud. Tijdens zijn eerste 3 levensjaren kregen we regelmatig complimenten over zijn mooie glanzende vacht. Het afgelopen jaar merkte we dat zijn vacht steeds doffer werd. Ook kreeg Sep steeds meer last van grijze kringen rondom zijn ogen. Tot overmaat van ramp kreeg hij er toen ook nog een gistinfectie bij en kreeg hij veel last van jeuk.

Rode huid, schilfers, gistinfectie & atopie

Zoals je kunt zien had Sep behoorlijk veel last van een rode, geïrriteerde huid en schilfertjes. Dit werd steeds erger en het constant krabben maakt het dan niet beter. Maar wat ons het meeste zorgen baarde is dat Sep zijn levenslust en vrolijkheid beetje bij beetje kwijt begon te raken. Normaal gesproken als we thuis kwamen van het werk dan was hij blij en stond hij te kwispelen bij de deur. Maar steeds vaker bleef hij in zijn mand liggen en leek het hem allemaal niet meer zoveel uit te maken. Hij was erg neerslachtig en lag de hele dag maar wat in zijn mandje te trillen. Onze hond bleek last te hebben van atopie en een gistinfectie wat zorgt voor rode huid, schilfertjes, jeuk en andere onaangename klachten.

De oplossing voor de huid- & jeukklachten van onze hond

We zijn op een gegeven moment naar de dierenarts gegaan. Normaal gesproken wordt bij jeuk, schilfers en vergelijkbare klachten Apoquel of Cytopoint voorgeschreven. Je leest online geen fijne verhalen over Apoquel en vergelijkbare medicijnen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een natuurlijk alternatief en zijn toen uitgekomen bij DogSuppy. De trustpilot reviews en ervaringen met DogSuppy zijn lovend, dus zeker het proberen waard. En wat zijn we blij dat we dit geprobeerd hebben. Na een paar weken begonnen we al zichtbare veranderingen aan zijn uiterlijk te ontdekken. De vacht werd weer mooier en de grijze kringen rondom de ogen zijn ook een stuk minder geworden. De gistinfectie is zelfs helemaal weg en ook van jeuk heeft Sep geen last meer. Maar waar we nog blijer mee zijn: Sep is weer vrolijk en is weer lekker zichzelf. En dat allemaal door het toevoegen van 1 anti-jeuk probiotica supplement per dag aan zijn normale voer. 

Trustpilot testimonial

Waarom hebben wij gekozen voor DogSuppy?

We hebben online natuurlijk eerst veel research gedaan naar medicatie zoals apoquel. Tijdens deze zoektocht kwamen we veel lovende reviews over DogSuppy tegen. Ook op trustpilot zijn hun review scores zo ongelofelijk hoog dat we het wel een kans moesten geven. Dit bleek een schot in de roos. We hebben ook nog wel wat andere anti-jeuk supplementen getest, maar het anti-jeuk supplement van DogSuppy steekt er toch wel met kop en schouders boven uit qua resultaten.