Teckelpedia – Uit liefde voor de teckel

Header over ons teckel

Over ons

Wij zijn teckelpedia, geboren uit liefde voor de teckel. Een loyale hond met een tikkeltje eigenwijs karakter. Als teckeleigenaren van 2 lieve teckels (Een blonde en een black & tan teckel) weten wij maar al te goed wat jouw hond nodig heeft. Met onze informatieve blogs en ervaringen met vele hondenproducten helpen wij je verder met de verzorging en opvoeding van jouw hond! Begonnen met een instagram account (@septhesausagedog) en inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide alles-in-een hondenwebsite. 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen je bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook staan wij altijd open voor leuke samenwerkingen. Vul het contactformulier in als je graag met ons wilt samenwerken.

    Tijdelijke actie: DogSuppy met 15% korting
    Verbeter de gezondheid van je hond met de probiotica supplementen van DogSuppy. Aan Teckelpedia bezoekers mogen wij vandaag maar liefst 15% korting weggeven.
    Tijdelijke actie: DogSuppy met 15% korting
    Verbeter de gezondheid van je hond met de supplementen van DogSuppy. Aan alle Teckelpedia bezoekers mogen wij maar liefst 15% korting weggeven.